Lad os høre fra jer!
Vi ønsker, at alle skal have en Happy Workday. Mødet med os er gratis, og der er altid en specialist i jeres nærområde. Send os dine kontaktinfo, så kontakter vi dig!
Tak [name], vi kontakter dig snarest.

Happy workday!

Find nemt ud af hvordan du sparer penge på din arbejdsplads og skaber en sjovere, mere effektiv og bæredygtig arbejdsdag med vores hurtige Happy Workday-test! Testen er baseret på international forskning, studier og artikler fra anerkendte tidsskrifter, viden vi naturligvis deler med vores kunder.
Start test
Spørgsmål 1 af 6
Stemningen på min arbejdsplads er altid god
Spørgsmål 2 af 6
Mine arbejdsredskaber gør jobbet sjovere
Spørgsmål 3 af 6
Der er altid orden på min arbejdsplads
Spørgsmål 4 af 6
Jeg har altid tid til at færdiggøre mine opgaver
Spørgsmål 5 af 6
Mit firma er miljøbevidst
Spørgsmål 6 af 6
Mine arbejdsredskaber er af høj kvalitet
Om min arbejdsplads
Mit firma tilhører Branche
Vi har
OK
ansatte
Hver ansatte koster ca.
OK
DKK/måned
Vores nuværende sygefravær er i snit
OK
%
Vi omsætter ca.
OK
Millioner pr. år

Om os

Hos Rahmqvist er vi eksperter i arbejdspladser. I mere end 65 år har vi skabt millioner af sjove, mere effektive og bæredygtige arbejdsdage. Vi har eksperter på otte forskellige områder for at hjælpe dig med at få en bedre, mere effektiv og sundere arbejdsdag. Uanset om du er medarbejder eller har tusindvis af medarbejdere, hjælper vi dig med at skabe en Happy Workday.

Om testen

Vores Happy Workday-test og dens beregninger er baseret på studier, international forskning og artikler fra f.eks. Karolinska Institutet, Arbetsmiljöupplysningen, Gallup Institute samt Novus om glæde, effektivitet og omtanke på arbejdspladserne. Gennem vores test kan du se hvilke områder, vi netop kan hjælpe dig med at skabe en sjovere, mere effektiv og bæredygtig arbejdsdag for at opnå dit potentiale*. Ønsker du mere information om vores test kontakt os da på info.se@rahmqvist.com. Happy Workday! *Resultatet af denne test er generelt og bør ikke ses som en garanti for fremtidige resultater.
Denne hjemmeside benytter cookies for, at du skal få den bedte oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere
Afvis
Godkend cookies